Erkeklerin Kadınlara Olan Düşkünlüğü







 Ülkemizde dikkat ederseniz erkeklerin çoğunluğu bayanlara karşı aşırı düşkün. Yani bir bayan için peşinde 40 takla atarlar. Bazıları boşa çabalar bazıları amacına ulaşır. Bu duruma karşı açıkçası biraz karşıyım. Tabi ki karşı cinsten hoşlandığınız zaman en sağlıklısı gidip tanışmak veya arkadaş vasıtasıyla tanışmak vs fakat benim bahsettiğim düşkünlük hoşlantı sınırlarını aşan bir olay. Fabrikada çalıştığım için fabrikada çok görüyorum. Erkekler kadınların dibinden dahi ayrılmıyor. Elinde olsa fabrika dışında bile görüşmeye açık. Bu durum açıkçası beni biraz rahatsız ediyor. Çünkü öyle bir zihniyete sahip insanlar var ki onlara baktıkça evlendiğim zaman eşimi işe göndermekten korkuyorum. Aklım hep onda kalır. Erkekler gelip ona yamanmaya çalışacak. 

 Ülkemizde tecavüz olayları malesef istemesek de gerçekleşiyor. Yani insan hiç vicdan azabı duymadan fesat düşünceleriyle hem kendi hayatını kemde karşı tarafın hayatını yakıyor. Erkek tabi ki bir kızdan hoşlanabilir. Lakin bazılarına hoşlanmak yetmiyor. Hatta bir hoşlantı duygu düşüncesiyle bile karşı cinse bakmıyor. Bu durum bekar özellikle benim gibi genç arkadaşlarımıza abilerimize basit gelebilir. Ama bugünü değil de bundan bir 10 - 15 yıl sonrasını düşünün evlendiğinizi düşünün ve karınızın çalışmak zorunda olduğunu düşünün. Ne yaparsınız? Aklınız eşinizde kalır mı? Çünkü siz bir erkeksiniz ve erkekleri kadınlardan daha iyi bilirsiniz ve bunu bildiğiniz halde erkeklere güvenebilir misiniz? Açık konuşalım çok az bir erkek kesime güvenebilirsiniz. Yani bu olay ben fabrikayı baz alarak %10 olarak güvenilir erkeklere bir istatistik verebilirim. Belki o kadar bile olmayabilir. Peki ya gerisi...

 Bu durumun önüne geçemeyiz. Çünkü bir insana karışamayız hele tanımadığımız birisine veya bir insanı değiştiremeyiz. Fakat bu yazıyı okuyarak veya gördüğümüz şahit olduğumuz bazı olayları yaşantıları göz önüne alarak insanlarımızı bilinçlendirebiliriz. Hatta bazı insanların kendisini düşünmeden önce aynı durumun kendi eşine yapıldığını düşünmesi lazım. (Bu sözüm kadın avcısı olan erkeklerimize) Belki bir nebze de olsa kadınlara karşı düşünce ve davranışlarında bir değişim olur. Çünkü arkadaşlarım abilerim bu durum beni gerçekten rahatsız ediyor. Sizden ricam elimizden geldiği kadar erkeklerimizin kadınlara olan düşkünlüğüne bir son vermemiz.  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİR İNSANIN HAYATINDA 2. SEÇENEK OLMAK

Askerde Berber Olmak

HAYATTA HER ŞEYİNİ KAYBEDERSİN FAKAT NEŞENİ KAYBETME