Kızların Hep Yanlış Anlaması

 Çoğu kızda vardır böyle bir huy. Erkekleri sürekli yanlış anlarlar. Eski sevgililerden muhabbet açılır veya eski sevgili ola ki bir mesaj atar ister istemez. Erkeğin bir suçu olmadığı halde yanlış anlayıp uzatırlar konuyu. Doğruyu söylersin açıklarsın yanlış anlaşılmış durumu lakin kızın duruma göre ikna olması zor olur. Belli bir zamandan sonra sok sıkılır erkek iyi bunalır. Çünkü tamamen yanlış anlaşılmadan oluşan mevzuları artık kaldıramaz. O ilişkiden yavaş yavaş soğumaya başlar. Bir bakıma haklıdır da artık tükenmiştir. Kıza kendini açıkladıkça kız yüz bulur. Doğal olarak kibar yoldan açıklayacaksın kaba kuvvetle kızı kaybedeceğini iyi bilir. Ne kadar el bebek gül bebek ayağı takıldıkça o kadar kıza yüz vermiş olur. Sonunda da kızın üstüne çıkması gayet normaldir.

 Kızlar hep haklı olacak diye bir kavram yok fakat kızlar genelde kendini haklı görür. İnsan gibi açıklıyorsun durumu ve inanmayıp uzatıyorlar. O zaman bana güvenmiyorsun sen muhabbeti çıkıyor ortaya ki adeta ayrılığın dönüm noktası desek yeridir. Saçma sapan bir konudan ayrılık sebebi doğuyor. Kızlar hep haksız erkekler daima haklı demiyorum. Lakin yanlış anlaşılmış bir durumu düzeltmek için açıklarken biraz da inanın, bizi dinleyin. Kendi bildiğinizi okursanız. İlişki durumunun devam etmesini beklemeyin. 

 Genelde çoğu kız tam tersini yapar. Açıklama yaptığın halde uzattıkça uzatır inanmaz. Kendi bildiğini okur ve kendi bildiğini yapar. Sonuç olarak zamanla hata yaptığını anlayıp pişman olur. Pişman olur ve geri dönmek ister. Geri döndüğünde artık erkeğin merhametine kalmıştır. Bazıları da pişman olur ama gururundan dolayı geri dönemez ve hayatı boyunca unutamayacağı bir hatanın pişmanlığını çeker zaman zaman. Onu bu hale sokan kendi tavırları ve en çokta gururu olur. Bir ilişkide gurur yapmayın aksi pişman olmaktan kaçamazsınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİR İNSANIN HAYATINDA 2. SEÇENEK OLMAK

Askerde Berber Olmak

HAYATTA HER ŞEYİNİ KAYBEDERSİN FAKAT NEŞENİ KAYBETME